زومیت |
2 سال پیش

آخرین تکنولوژی های شارژ تلفن همراه با امپراطور زومیت

آخرین تکنولوژی‌های شارژ تلفن همراه با امپراطور

آخرین تکنولوژی‌های شارژ تلفن همراه با امپراطور

امروزه با پیشرفت روزافزون تکنولوژی شاهد نوآوری‌ها در زمینه‌های متنوع و به‌خصوص حوزه گوشی‌های هوشمند هستیم.

گوشی‌های هوشمند قسمت‌های مختلفی دارند که هرکدام از سیستم‌های مختلف بهره برده و وظیفه خود را انجام می‌دهند. تمامی قسمت‌ها به یک منبع انرژی به نام باتری متصل هستند و نیروی خود را از آن تأمین می‌کنند. باتری‌ها نیز مشمول پیشرفت تکنولوژی شده و نسبت به سال‌های گذشته چه از نظر ظرفیت باتری، چه از نظر مدت‌زمان شارژ شدن پیشرفت بسیار چشمگیری داشته‌اند. در چند سال اخیر کمپانی‌های بزرگ تولیدکننده گوشی‌های هوشمند از فناوری شارژ سریع در محصولات خود صحبت می‌کنند و هنگام معرفی محصولات، این ویژگی را به‌عنوان یک امتیاز بزرگ به‌حساب می‌آورند. تکنولوژی شارژ سریع تلفن همراه که امروزه روی بیشتر گوشی‌های هوشمند وجود دارد این توانایی را به وجود می‌آورد که ظرف مدت‌زمان 30 دقیقه حدود 60 درصد باتری شارژ شود که در مقایسه با تکنولوژی قبل بسیار عالی و سودمند است. البته تکنولوژی‌های شارژ تلفن همراه متفاوت هستند و هرکدام به روش‌های مختلف در پی شارژ شدن سریع‌تر باتری است. در ادامه همراه امپراطور باشید تا به بررسی کامل تکنولوژی شارژ سریع و انواع آن بپردازیم تا بتوانید بهترین انتخاب و خرید را داشته باشید.

تکنولوژی شارژ سریع

شارژ سریع یک فناوری انحصاری است که به شما امکان شارژ تلفن همراه از طریق همان USBهای قدیمی را تا توان 10 وات می‌دهد که بسیار نیز مطلوب است. تکنولوژی شارژ سریع به‌قدری مهم و حیاتی شده است که کمپانی‌های بزرگ تولیدکننده گوشی هوشمند در حال رقابت با یکدیگر برای ارائه قابلیت شارژ شدن سریع‌تر هستند. در این میان نیز بعضی از شرکت‌ها تکنولوژی شارژ سریع تلفن همراه انحصاری و ویژه محصولات خود را به دنیا معرفی کرده‌‌اند؛ مانند تکنولوژی qc ،تکنولوژی SuperCharge، تکنولوژی Pump Express، تکنولوژی pd و... . با پیشرفت‌های چشمگیر و وقوع انقلاب در طراحی و تولید گوشی‌های هوشمند تمامی قسمت‌های گوشی‌ها نیز دچار تغییروتحول شده‌اند. یکی از موارد متحول شده USBها بودند. جدیدترین نوع USBها سری سوم یا USB 3.0 هستند که هم در انتقال داده‌ها بسیار سریع‌تر و بهتر عمل می‌کنند و از آن مهم‌تر، توانایی انتقال جریان بیشتر و شارژ سریع‌تری دارند. اگرچه انتقال سریع‌تر داده‌ها نیز ویژگی بسیار مثبتی به شمار می‌رود؛ اما موفقیت آن در اندازه توانایی شارژ سریع نبوده و همه توجه‌ها به تکنولوژی‌های شارژ سریع در این حوزه بوده است.

انواع فناوری‌های شارژ تلفن همراه

همان‌طور که بیان شد حوزه شارژ سریع تلفن همراه به‌قدری اهمیت پیدا کرده است که شرکت‌های پیشرو در این امر این تکنولوژی‌ها را به‌صورت انحصاری درآورده‌اند. شارژ گوشی‌های هوشمند به‌صورت اتصال با سیم و شارژ بی‌سیم انجام می‌شود که عمده تمرکز کمپانی‌ها روی شارژ سریع از طریق سیم است. اصلی‌ترین عامل درتکنولوژی شارژ سریع کابل‌های USB Type-Cهستند که با ورودشان به گوشی‌های هوشمند سبب پیشرفت بسیار چشمگیر در شارژ شدن گوشی و انتقال داده شدند. پیشروترین شرکت در حوزه شارژ سریع بدون شک کمپانی آمریکایی کوآلکام است که بسیار نیز موفق عمل کرده و سبب پیشرفت دیگر کمپانی‌ها نیز شده است. شرکت چینی هواوی نیز پس از موفقیت شرکت کوآلکام با راه‌اندازی بخش مخصوص به شارژ سریع تلفن همراه، فناوری انحصاری خود به نام Super Charge را معرفی کرد و امروزه بسیاری از گوشی‌های جدید هواوی دارای این فناوری شارژ سریع هستند. یک شرکت چینی دیگر به نام Oppo تلاش در راه‌اندازی فناوری انحصاری خود انجام داد و موفق شد تا Super VOOC را منتشر کند. این فناوری اولین‌بار روی گوشی oppo Find x Lamborgini عرضه شد که توانایی افزایش توان خروجی تا 50 وات می‌شد که عددی بسیار قابل‌توجه است. فناوری بعدی Dash Charge است که از همان استانداردهای oppo vooc پیروی می‌کند و توسط شرکت وان پلاس روی گوشی‌های هوشمند استفاده می‌شود که نیاز به کابل شارژ و آداپتور ویژه دارد.

امپراطور

بررسی تکنولوژیPDوQC

فناوریQC:

با توجه به به‌وجود آمدن بستر مناسب برای شارژ سریع تلفن همراه به‌وسیله USB Type-C فناوری‌های مختلف نیز به وجود آمده‌اند که شناخته‌شده‌ترین آن‌ها فناوری QC مربوط به شرکت کوآلکام آمریکا است. این فناوری با ارائه نسل سوم خود توانست گام بزرگی را در حوزه شارژ سریع بردارد. آخرین نسخه فناوری شارژ سریع کوآلکام، QC 4.0+ بوده که قادر است تا توان خروجی را تا 27 وات افزایش دهد. بهره‌مندی از این فناوری منوط به استفاده از پردازنده‌های شرکت کوالکام درگوشی‌های هوشمند است.

فناوریPD:

این فناوری قدری پا را فراتر گذاشته و سعی کرده تا علاوه بر داشتن ویژگی‌های بسیار عالی که شرکت کوآلکام ارائه کرده است، ضعف‌های آن را نیز پوشش دهد. PowerDelivery یا همان فناوری pd در واقع یک روش جدید و سریع است که کارآمدی بالایی نیز دارد. در این فناوری محدودیت‌ها را کنار زده است و می‌تواند توان خروجی 100 وات را در اختیار شما بگذارد و باتری را با سرعت بسیار بالا شارژ کند. ویژگی دیگر این فناوری هماهنگ بودن کامل آن با استانداردهای ایمنی تعیین شده برای USB است. با این توان بالا و فناوری بسیار سریع، می‌توانیددستگاه‌های با ظرفیت بیشتر باتری مانند لپ‌تاپ، تبلت و لوازم‌خانگی هوشمند را با سرعت بسیار بالا و در عین داشتن ایمنی شارژ کنید.

تفاوت تکنولوژیPDوQC

در فناوری که شرکت کوالکام تحت عنوان QC ارائه کرده است، سازوکار با استفاده از خطوط انتقال V-BUS بوده و حداکثر توان خروجی تا 27 وات است. مشکل دیگر این فناوری آن است که تنها دستگاه‌هایی که از تراشه کوآلکام استفاده می‌کنند قادر هستند از این فناوری استفاده کنند. همچنین شما نمی‌توانید با دستگاه‌هایی مانند لپ‌تاپ یا سایر لوازم برقی گوشی هوشمند خود را با استفاده از فناوری شارژ سریع تلفن همراه، شارژ کنید. در صورت اتصال دستگاه به دستگاه، دیگر میزان توان خروجی بستگی به آن دستگاه دارد و امکان شارژ سریع وجود ندارد. اما فناوری PD بدون داشتن تمام این محدودیت‌هایی که فناوری شرکت کوآلکام دارد، توانسته است گام بسیار بزرگی در زمینه شارژ سریع بردارد و گوی سبقت را از رقبا برباید.

شرکت‌های تولیدکننده گوشی هوشمند تلاش کرده‌اند تا ضعف باتری را در تولیدات خود با ارائه فناوری شارژ سریع مرتفع کنند. شرکت‌ها برای شارژ باتری‌های بزرگ‌تر خود که روی گوشی‌های هوشمند جدید قرار می‌گیرد، نیاز به فناوری شارژ سریع دارند که در این زمینه خوشبختانه به پیشرفت‌هایی چشمگیری نیز دست یافته‌اند. با بررسی ویژگی‌های فناوری‌های مختلف که در بازار وجود دارد می‌توان دریافت که فناوری PD بسیار عالی است و می‌توان امیدوار بود که در آینده از این تکنولوژی روی محصولات هوشمند بیشتر استفاده شود.



#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: زومیت

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

وزیر دفاع روسیه از مجهز شدن نیروهای مسلح این کشور به سامانه دفاع ضدموشکی اس-۵۰۰ تا پایان امسال خبر داد. به این بهانه نگاهی داریم به تاریخچه و قابلیت‌های این سامانه پدافندی که ادعا می‌شود می‌تواند موشک‌های هایپرسونیک را نیز رهگیری کند.

15 ساعت پیش

تصور کنید این توانایی را داشته باشید که به درون یک سلول سرطانی نگاه کنید و ببینید که چگونه با همسایگان خود، ارتباط می‌گیرد؛ در حال حاضر دانشمندان روش جدیدی را آزمایش می‌کنند که در آن با بررسی محتوای چربی سلول‌های سرطانی می‌توانند به این بینش دست یابند.

22 ساعت پیش

پرچمدارهای سال ۲۰۱۸ سامسونگ به‌لطف رام غیررسمی به قابلیت‌های هوش مصنوعی مجهز خواهند شد.

23 ساعت پیش

با وجود پوشش، بدنه جعبه‌ای، تایرهای آفرودی All-train و چراغ‌های تازه کیا قابل تشخیص هستند.

20 ساعت پیش

هامر EV علاوه بر سبک طراحی جدید هامر، هیولایی با ۱۰۰۰ اسب‌بخار قدرت و ۱۵۰۰۰ نیوتن‌متر گشتاور خلق کرده که طی ۳ ثانیه از توقف به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

17 ساعت پیش

کشف چندین فسیل کوسه که از اواخر کرتاسه ۱۰۵ تا ۷۲ میلیون سال پیش می‌زیسته‌اند، نوری بر شجره‌نامه مرموز کوسه‌ها تابید.

1 ساعت پیش

یک سال و نیم پس از آنکه میتسوبیشی ASX به نسخه‌ای از رنو کپچر تبدیل شد، این خودروساز ژاپنی این مدل را برای مطابقت با کپچر ۲۰۲۴ به‌روزرسانی کرده است. این شاسی‌بلند ساب کامپکت به جز لوگوی میتسوبیشی، هیچ تفاوتی با رنو کپچر ندارد.

3 ساعت پیش

«کیوسک‌های دیجیتال پایش سلامت» همزمان با هفته سلامت، توسط همراه اول رونمایی و در تعدادی از مراکز بهداشت شهر تهران نصب شد.

10 ساعت پیش

تسلا ناوگان تاکسی‌های اینترنتی خود را به‌زودی راه‌اندازی خواهد کرد و همه می‌تواند خودرو تسلا خود را به این سرویس اضافه کنند.

20 ساعت پیش

بیشتر...