تعیین بسته مدرسه سازی در هر استان به دستور رئیس جمهور all tv logo
علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در نشست هیئت مدیره جامعه خیرین مدرسهساز کشور گفت: بزرگانی در راه و مسیر پرخیر و برکت مدرسهسازی بودند و این را به ما منتقل کردند تا پای جان، پای کار مدرسه سازی و فرزندان آیندهساز ایران عزیز باشیم و برای ایران و برای مدرسه گام برداریم و همه درکنار هم مدرسه بسازیم.
وی افزود: امروز اتفاق بزرگی در سطح کشور افتاده و مدرسه سازی، از اولویتهای رئیسجمهور در آموزش و پرورش شده و با توجه به بحرانهای منطقهای و تحریمها و محدودیتها در داخل کشور این حمایت بی سابقه مقام اول اجرایی کشور بسیار ارزشمند است که باید این را قدر بدانیم.
وزیر آموزش و پرورش دولت چهاردهم با بیان اینکه به دستور دکتر پزشکیان برای هر استان و استاندار، بستهای درخصوص نهضت مدرسه سازی در نظر گرفتیم، عنوان کرد: معاون رئیس جمهور شخصاً پیگیر اجرایی شدن نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی از استانداران خواهد بود، ارتقای کیفیت آموزشی مدارس دولتی نیز در کنار مدرسه سازی محور است و همچنین بسته مدرسهیاری و کیفیت بخشی آموزش در حال آماده سازی و اجرا قرار دارد.
کاظمی با اشاره به اینکه نقشه راه کاملاً روشن است و مهم این است که جریان مشارکت همگانی مردم شکل گیرد، اذعان داشت: در کنار ظرفیتهای ملی و خیرین باید نگاه به ظرفیتهای مردمی و کف جامعه را ویژهتر ببینیم و آحاد جامعه را پای کار مدرسه سازی بیاوریم چرا که خاستگاه اصلی خیرین مدرسهساز شهرستانها هستند.
وی افزود: باید جریانسازی از بطن جامعه و از دل مردم شکل گیرد و هر چقدر این جوشش مردمیتر باشد، شکل و رنگ ما زیباتر بوده و جلوه خدایی خواهد گرفت.
کاظمی درخصوص موضوع هوش مصنوعی عنوان کرد: مسیری برای آموزش و پرورش ترسیم کردیم و چهارچوب و سند آن آماده شده و برای تمام مقاطع برنامهریزی میشود، باید تمامی دانشآموزان و معلمان ما با این امر آشنا و تجهیز شوند.
وی خاطرنشان کرد: برنامه آموزش تولید محتوا برمبنای هوش مصنوعی برای دانش آموزان و معلمان ما در دست اقدام است و بزودی ابلاغ خواهد شد.
منبع: تسنیم
#اخبار_علمی_پزشکی
بیشتر...
تبلیغات
معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی گفت: عمق بازار بین بانکی ۴ برابر شده است که بر نرخ سود اوراق مؤثر ب
سازمان هواپیمایی کشوری تأکید کرد: هموطنان تنها از طریق شرکتهای هواپیمایی، دفاتر خدمات مسافرت هوایی
از ۲۱ خرداد تا ۱۰ تیر ماه سال جاری، ۱۹ هزار و ۴۷۱ حاجی در قالب ۷۹ پرواز (حدود ۱۶۰ پرواز رفت و برگشت)
محدودیتهای ترافیکی در پایان هفته از ۱۱تا ۱۶ تیرماه در برخی از محورها اعمال شده است.
وبسایت وزارت راه و شهرسازی با هماهنگی فرماندهی امنیت سایبری و به منظور حفظ محرمانگی اطلاعات غیر فعا
محدودیتهای ترافیکی در پایان هفته از ۱۱تا ۱۶ تیرماه در برخی از محورها اعمال شده است.
کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان، دامداران و گلخانه داران توصیه می شود
معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس در خصوص تخصیص ۶۰ همت منابع بانکی برای ثبات بازار سرمایه
نزدیک به ۶۱ میلیون قطعه انواع بچه ماهی از ابتدای خرداد ماه امسال در آبهای حوزه خزر، آبهای داخلی و
بیشتر...