.دومین کودک هرگز موقعیت قدرتمندی را تجربه نمی کند، بنابراین اگر دوباره خواهر یا برادری وارد شود، آن

.دومین کودک هرگز موقعیت قدرتمندی را تجربه نمی کند، بنابراین اگر دوباره خواهر یا برادری وارد شود، آن
?
.
دومین کودک هرگز موقعیت قدرتمندی را تجربه نمی‌کند، بنابراین اگر دوباره خواهر یا برادری وارد شود، آن حس خلأ و ناامنی را که فرزند اول تجربه کرده است، تجربه نخواهد کرد.
.
فرزند دوم، همواره با فرزند اول در رقابت به سر می‌برد و این موقعیت عاملی می‌شود که انگیزۀ پیشرفت را در کودک کوچک‌تر به وجود بیاورد.
.
فرزند دوم همیشه فرزند ارشد را الگوی خود قرار می‌دهد و سعی می‌کند رفتار رقابت‌آمیزی با او داشته باشد؛ اما حتی اگر ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشته باشد، همیشه حس می‌کند نسبت به او چیزی کم دارد و ممکن است در آینده نیز کمتر احساس موفقیت بکند.
.
فرزند وسط دارای خصوصیات واقع‌گرا، انعطاف‌پذیر، اهل رقابت، باسیاست، اجتماعی و مستقل است که ممکن است خود را درجۀ دوم یا نادیده گرفته شده احساس کند.
.
این فرزند ممکن است نسبت به ناعادلانه بودن زندگی متقاعد شده باشد و احساس کند فریب خورده است. این فرزند ممکن است نگرش «من بدبخت» را اختیار کند و کودک مشکل‌سازی شود.
.
بااین‌حال، فرزند میانی مخصوصا در خانواده‌هایی که تعارض دارند، ممکن است بانی صلح شود؛ کسی که اوضاع را سروسامان می‌دهد. اینان معمولا افرادی خانواده‌دوست هستند که دیگران از بودن با آن‌ها لذت می‌برند.
.
مهم‌ترین نیاز آن‌ها، آرام نگه داشتن اقیانوس پرتلاطم زندگی است و شعار آن‌ها «آرامش به هر قیمتی» است.

این فرزندان بسیار آرام و بی‌سروصدا، شیرین و دوست‌داشتنی هستند و شنوندگان خوبی به شمار می‌روند.
.
مهارت زیادی در حل مشکلات دارند، چون همیشه هر دو جنبۀ یک مشکل را بررسی می‌کنند و دوست دارند همه را خوشحال کنند. همین مسئله باعث می‌شود که مشاوران و میانجی‌گران خوبی باشند.
.
نسبت به فرزندان اول خانواده، احساس ⁣سلطه گری کمتری دارند، اما دوست دارند همه آن‌ها را ستایش کرده و دوست بدارند، یا دست کم با آنها احساس شادی و خوشبختی کنند.
.
ازآنجاکه سعی در راضی نگاه‌داشتن همه دارند، ممکن است به افرادی وابسته تبدیل شوند. بیشتر به همسالان خود می‌پیوندند و به‌راحتی می‌توانند از خانواده جدا شوند، درنتیجه آنها می‌آموزند که چگونه با منابع حمایتی دیگر ارتباط برقرار کنند؛ بنابراین به داشتن مهارت‌های مردمی بسیار عالی گرایش دارند.
.
فرزندان وسط اغلب نقش میانجی و مصلح را بر عهده می‌گیرند. اگر چهار فرزند در خانواده باشند، فرزند سوم آسان‌گیرتر و اجتماعی‌تر خواهد بود و ممکن است با فرزند اول متحد شود.
.
@FlourishingCenter
.
#‌روانشناسی_اجتماعی #‌فرزند_دوم #‌فرزند #‌تربیت #‌تربیت_فرزند #‌فرزندپروری #‌کودک #‌نوزاد #‌نوجوان #‌بچه #‌روانشناسی_کودک #‌روانشناسی_مثبت

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط