|
3 سال پیش
Digiato | دیجیاتو

بر اساس آزمایش های کوالکام، با استفاده از این فناوری یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی می تواند ظرف

بر اساس آزمایش های کوالکام، با استفاده از این فناوری یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی می تواند ظرف

?بر اساس آزمایش‌های کوالکام، با استفاده از این فناوری یک باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی می‌تواند ظرف ۵ دقیقه از ۰ تا ۵۰ درصد شارژ شود؛ یک شارژ کامل هم حدودا ۱۵ دقیقه طول خواهد کشید. این امکان با روی آوردن به قابلیت شارژ دوگانه فراهم شده که در واقع باتری را به دو بخش ۲۲۵۰ میلی‌آمپر ساعتی تقسیم می‌کند که به صورت سری به یکدیگر وصل شده‌اند تا ولتاژ افزایش یابد. ضمنا در این تکنولوژی از شارژ سه‌گانه هم پشتیبانی می‌شود.

?شارژرهای این فناوری لازم است که خروجی ولتاژی بین ۳.۳ تا ۲۰ ولت و ۳.۳ یا ۵ آمپر ارائه کنند. Quick Charge 5 بر پایه سیستم انتقال برق USB PPS طراحی شده، اما از فناوری‌های قدیمی نسل دوم به بعد هم پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این دستگاه‌های مبتنی بر USB PD و همچنین محصولات اپل (آیفون ۷ به بعد) نیز سازگاری کامل خواهند داشت.

?کوالکام مدعی است سیستم جدیدش از نظر نحوه انتقال برق هم ایمن‌تر از نسل‌های قبلی است؛ در واقع فناوری Quick Charge 5 از هشت لایه امنیتی ولتاژ، سه لایه محافظ کلی، سه لایه محافظ حرارت و سه محافظ زمانی برخوردار بوده و همچنین در مقابل نوسان برق و افزایش ولتاژ تا ۲۵ ولت ایمن است.

?طبق ادعای کوالکام از تکنولوژی Quick Charge 5 در موبایل‌های هوشمندی که در سه ماهه سوم سال جاری روانه بازار می‌شوند استفاده خواهد شد. در حال حاضر چیپست‌های اسنپدراگون ۸۶۵ و ۸۶۵ پلاس از فناوری شارژ مورد بحث پشتیبانی می‌کنند، البته نه به معنای آنکه گوشی‌های فعلی حاضر در بازار به این قابلیت مجهز هستند. چرا که لازم است چیپ ویژه این تکنولوژی در موبایل جای‌گذاری شود.

??????????

بهترین اخبار دنیای تکنولوژی، علم و خودرو با
@Digiato
@Digiato
@Digiato

اگر به دنیای بازی، سرگرمی و سینما علاقه دارید پیج دیگر ما را دنبال کنید
@Vigiatonet
@Vigiatonet
@vigiatonet

#‌تکنولوژی #‌فناوری #‌کوالکام #‌تکنولوژی_روز #‌تکنولوژی_آینده #‌فست_شارژ #‌شارژر_موبایل #‌شارژر #‌شارژسریع #‌شارژ_سریع #‌qualcomm #‌quickcharge #‌technology #‌tech

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات


مطالب مرتبط