سلامت نیوز |
۱ هفته پیش

علائم مهم حیاتی که توجه نکردن به آن ها خطرناک است سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین، دردها و تغییرات ظاهری و عمومی ممکن است اولین نشانه از یک بیماری جدی یا یک بیماری مزمن باشند که مستلزم بررسی و معاینه هستند. در این مطلب سه علامت هشداردهنده به شما معرفی می‌شود که در صورت مشاهده هر یک، متوجه خواهید شد که سیستم بدن سعی دارد به شما بگوید مشکلی وجود دارد.

۱)سرگیجه

سرگیجه ممکن است به دلیل بلند شدن ناگهانی یا کم‌آبی بدن رخ دهد. اما در بعضی موارد، سرگیجه یا سبکی سر ممکن است نشانه‌ای از مشکلات مغزی، گوارشی، بینایی یا اختلال در سیستم داخلی گوش باشد. عوامل مختلفی می‌توانند در ایجاد سرگیجه دخیل باشند؛ شرایطی مانند اضطراب، کمبود هموگلوبین یا کم‌خونی، عفونت ویروسی گوش،فشار خونبسیار بالا و پایین، خستگی و ضعف همگی می‌توانند باعث سرگیجه شوند.

همچنین سرگیجه ممکن است ناشی از قند خون بالا یا پایین،دیابت، بیماریتیروئیدیا ناراحتی‌های قلبی باشد.

۲) تعریق بیش از حد

تعریق بیش از حد، یا هایپرهیدروزیس، ممکن است ناشی از یائسگی، چاقی، ورزش بیش از حد، اضطراب یا استرس و حتی خوردن غذاهای بسیار تند باشد. اما در برخی موارد تعریق شدید ممکن است نشان‌دهنده مشکلات تیروئید، دیابت یا مشکلات قلبی نیز باشد.

۳) کاهش وزن غیر ارادی

کاهش وزن غیر ارادی را جدی بگیرید؛ چرا که این وضعیت ممکن است نشانهسرطانمعده، مشکل تیروئید، بیماریکرون، مشکلات قلبی عروقی، بیماری آدیسون، بیماریپارکینسون،ایدز، مشکلات گوارشی، مشکلات دندانی،افسردگییا اضطراب، عوارض جانبی داروهای تجویزی، بیماریسلیاک، دیابت، عفونت انگلی، اعتیاد، اختلالات غذایی، تورم پانکراس، مشکلات بلع یا زوال عقل باشد.



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

اختلالات خوردن شرایط پیچیده سلامت روانی هستند که با اختلالات مداوم در الگوهای خوردن و رفتارهای مرتبط با غذا مشخص می شوند. این اختلالات نه تنها بر رابطه فرد با غذا تأثیر می‌گذارند، بلکه می‌توانند پیامدهای عمیقی برای جنبه‌های مختلف زندگی فرد از جمله رفاه عاطفی، تعاملات اجتماعی و سلامت جسمانی داشته باشند.

4 روز پیش

اجتناب از مصرف برخی مواد غذایی، از جمله گوشت قرمز و فرآوری‌شده و موادی که حاوی مقدار زیادی قندهای ساده هستند، نقش قابل توجهی در حفظ سلامت پروستات دارد.

6 روز پیش

دکتر طاهره لباف، متخصص زنان و زایمان می‌گوید: وقوع یائسگی زودرس در هر سنی ممکن است اما معمولا از ۳۰ تا ۴۵ سالگی اتفاق می‌افتد. ما حتی موارد نادری داریم که زیر ۳۰ سالگی یائسه می‌شوند. 

6 روز پیش

حرکت اسپرم با افزایش سن تغییر می کند؛ تحرک اسپرم  در واقع به این معناست که اسپرم چگونه حرکت می کند. تحرک اسپرم قبل از 25 سالگی در بهترین حالت و بعد از 55 سالگی به کمترین میزان خود می رسد.

4 روز پیش

عزت نفس و اعتماد به نفس مسائلی است که بسیاری از افراد گمان میکنند ذاتی است. در این بخش به بررسی این موضوع و راهکارهای تقویت این دو مورد میپردازیم.

4 روز پیش

در حالی که فواید تغذیه ای شیر گاو قابل توجه است، بهتر است آن را اول صبح با معده خالی مصرف نکنید.

3 روز پیش

در کنار همه گزینه‌های مناسبی که می‌توانید به عنوان نوشیدنی مفید برای کودکان در نظر بگیرید، انتخاب بعضی نوشیدنی‌ها نه تنها هیچ فایده‌ای برای بچه‌ها ندارد، بلکه می‌تواند مضر باشد و سلامت آنها را به خطر بیندازد.

5 روز پیش

دندان عقل ممکن است بقایای تکامل باشد، اما آیا واقعا نیاز است که آن را از دهان مان بیرون بکشیم؟ بخشی از به اصطلاح "ازدحام" ناشی از دندان عقل به دلیل تغییر شکل فک در بزرگسالی رخ می‌دهد. برای افرادی که این تغییرات را در فک خود تجربه نمی‌کنند دندان عقل می‌تواند برای مدت زمانی طولانی بدون بروز هیچ گونه موردی در دهان فضایی را اشغال کند.

5 روز پیش

علائم و میزان خونریزی قاعدگی طبیعی برای هر زن متفاوت است. هر ماه یکی از تخمدان های شما یک تخمک آزاد می کند. در همین حال، اگر تخمک بارور شود، رحم شما برای کمک به رشد کودک آماده می شود.

3 روز پیش

بیشتر...